آرشیو اردیبهشت ماه 1400

آموزش دستور ها و ترفند هاي شيريني پزي

طرز تهيه دسر نسكافه

۳ بازديد

 

دسر كيك نسكافه

 

مواد لازم:

شير دو پيمانه

تخم مرغ دو عدد

آرد ۶۲ گرم

شكر ۱۱۰ گرم

كره ۲۵ گرم

پودر ژلاتين ۱ قاشق سوپ خوري

پودر نسكافه ۱ قاشق سوپ خوري

وانيل ۱/۴ قاشق مرباخوري

خامه صبحانه ۱۰۰ گرم

 

زمان آماده سازي: 1 ساعت (بدون در نظر گرفتن زمان پخت كيك)  زمان انتظار براي سرو: 6ساعت   مناسب براي 6تا8 نفر

 

طرز تهيه:

ابتدا يك كيك شكلاتي با قطر ۲۰*۲۲ سانتي‌متر را در قالب كمر‌بندي قرار دهيد. نسكافه و شير را روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد. توجه داشته باشيد كه شير نبايد تبخير شود، به محض اينكه شير به جوش آمد، ظرف شير را روي شعله‌ پخش‌كن قرار دهيد. پودر‌ژلاتين را روي ۲ قاشق سوپ‌خوري آب سرد ريخته و روي بخار كتري، بن‌ماري كنيد.تخم‌مرغ، شكر و وانيل را به كمك هم‌زن برقي بزنيد تا سفيد و كش‌دار شود.در اين مرحله آرد را آرام‌آرام به مخلوط تخم‌مرغ اضافه كنيد و به هم‌زدن ادامه دهيد. شير داغ را به آرامي به مخلوط بالا بيفزاييد و مرتب هم بزنيد. توجه داشته باشيد كه اضافه‌كردن يك‌ باره شير داغ، باعث بستن تخم‌مرغ‌ها مي‌گردد. ظرف حاوي تخم‌مرغ را به اجاق منتقل كنيد و كره نرم شده را به مخلوط بيفزاييد و مرتب هم بزنيد تا به غلظت مناسبي برسد.مخلوط را از روي حرارت برداريد و ژلاتين حل شده را به مخلوط اضافه كنيد. (اجازه دهيد مخلوط از داغي بيفتد).
پس از خنك شدن مخلوط، خامه را به مواد اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد و روي كيك شكلاتي كه از قبل درون قالب كمربندي آماده كرده‌ايد بريزيد و به مدت حداقل ۶ ساعت درون يخچال قرار دهيد.درنهايت روي دسر را با قهوه، گردو و يا چيپس‌شكلات تزيين كنيد.

نوش جان