خمير فوندانت را در خانه تهيه كنيد و يا آن را از فروشگاه هاي لوازم قنادي تهيه كنيد.براي نگهداري خمير فوندانت آن را داخل كيسه فريزر و در كابينت قرار بدهيد. مي توانيد با اين روش خمير را تا يك ماه نگه داريد. اگر خمير را داخل يخچال قرار بدهيد خمير سفت و شكننده مي شود و نمي توان با آن كار كرد.اگر خمير فوندانت را در خانه تهيه كرديد بهتر است حدود يك شب از آن استفاده نكنيد و به آن استراحت بدهيد و از آن استفاده نكنيد. هنگام استفاده از خمير فوندانت ابتدا روي سطح كار را با پلاستيكي ضخيم بپوشانيد. سپس مقداري ارد ذرت و پودر شكر را الك كنيد و خمير را روي سطح كار ورز بدهيد تا خميري نرم و لطيف داشته باشيد. سپس خمير را با وردنه صاف كنيد هر لحظه آن را از روي سطح كار بلند كنيد و بتابانيد تا به سطح نچسبد و باز نازك كنيد به صورت يكباره آن را نازك نكنيد. بعد از اينكه خمير نازك شد آن را به صورت آرام و شل به دور وردنه بتابانيد. و بعد از اينكه كيك تان را برش زديد و لابه لاي آن خامه و موز و گردو قرار داديد. خمير فوندانت را با وردنه از لبه ي كار روي سطح كار پهن كنيد. براي اينكه اندازه ي خميرتان كم نشود به وسيله ي نخ اندازه بگيريد به اين صورت كه يك سر نخ را يك طرف كيك قرار بدهيد و نگه داريد سپس نخ را به طرف ديگر كيك ببريد و آن را بچينيد و زماني كه خمير آماده شد آن را با نخ اندازه بزنيد اگر لازم بود آن را بيشتر باز كنيد.و به آرامي روي كيك پهن كنيد. سپس آن را صاف كنيد و اضافه هاي آن را با چاقو برش بزنيد. و بعد با اشكال مختلف آن را تزيين كنيد. براي حروف انگليسي از قالب هاي فلزي استفاده كنيد. مي توانيد از قالب هاي سليكوني براي اعداد و يا هر شكلي استفاده كنيد فقط لازم است قالب را از خمير پر كنيد و آن را داخل يخچال يا فريزر قرار بدهيد تا خودشان را بگيرد و بعد به راحتي با فشار دادن به سمت بيرون آن را خارج كنيدو تزيين كنيد.