طرز تهيه دسر كرم بروله!!!

آموزش دستور ها و ترفند هاي شيريني پزي

طرز تهيه دسر كرم بروله!!!

۹ بازديد

كرم بروله يك دسر فرانسوي???? فوق العاده خوشمزه ????و معروف فرانسوي???? است.

????مواد لازم:
????خامه:دو و سه چهارم پيمانه
????زرده تخم مرغ:۴ عدد
????تخم مرغ:يك عدد
????شكر:سه چهارم پيمانه
????وانيل مايع:يك قاشق غذا خوري

????طرز تهيه كرم بروله ????
خامه را روي شعله متوسط روبه كم قرار دهيد تا به آرامي گرم شود.
زرده ها و تخم مرغ كامل و شكر را با همزن دستي هم بزنيدتا يكدست شود.خامه گرم را به آرامي به تخم مرغ اضافه كنيد و همزمان با همزن دستي به صورت مداوم هم بزنيد و از صافي عبور دهيد سپس مواد را درون ظرف هاي رميكن بريزيد.

اگر در سطح كرم بروله حباب???? وجود داشت يك دستمال را روي حباب به آرامي بكشيد تا ازبين???????????? برود(اگر حباب داشته باشه در انتها شكر به صورت يكدست كارامل نمي‌شود)
رميكن ها را در يك???? سيني فر قرار دهيد ودرون سيني تا نصف ارتفاع رميكن ها آب جوش بريزيد وحدودا ۳۰ ⏰دقيقه در فر با دماي ۱۶۵ قرار دهيد در انتها كرم بروله هنوز حالت لرزان داردو اشكالي ندارد.

وقتي از فر خارج كرديد ظرف ها را از درون آب جوش خارج كنيد تا به پخت ادامه دهدو صبر كنيد تا به دماي محيط برسد.
سپس ۴ ساعت در يخچال قرار دهيد .
قبل از سرو يك لايه شكر روي سطح كرم بروله بريزيد و تورچ را روي سطح كرم بروله بريزيد تا كاراملي شود.
????تورچ را دائما تكان دهيد كه نسوزد????

☃️نكتتتتته☃️
براي اندازه گيري خامه وقتي گرم بود اندازه‌ بگيريد.
قطعا با تورچ بهترين نتيجه به دست مي‌آيد اما اگر نداريدچند راه هست
????استفاده از فندك
????فررا روشن كنيد و چند دقيقه صبر كنيد تا گرم شودو توي يك ظرف مناسب فر آب و يخ بريزيد ورميكن هاي كرم بروله را درون اون قرار بدين و روي بالاترين طبقه فر قرار دهيد تا با حرارت فر از بالا شكر آب شود.
????اين ميزان مواد براي ۶ ظرف رميكن مناسبه

مواد لازم برای تهیه لایه کوکی دسر

مواد لازم برا لایه میانی دسر

  • دو بسته ژله نارنجی رنگ
  • یک سوم پیمانه آب جوش
  • دو بسته پودر پودینگ فوری
  • کمی وانیل
  • دو نیم پیمانه شیر سرد
  • 230 گرم پنیر خامه ای نرم
  • یک پیمانه شکر
  • 340 گرم خامه
  • نصف پیمانه پرتقال پوست گرفته و خشک شده

طرز تهیه دسر با پرتغال


امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد