طرز تهيه ترافل با بيسكوئيت و نارگيل

آموزش دستور ها و ترفند هاي شيريني پزي

طرز تهيه ترافل با بيسكوئيت و نارگيل

۷ بازديد

 

ترافل با بيسكوئيت و پودر نارگيل

 

مواد لازم:

كره:150گرم

بيسكوئيت ساقه طلايي:200گرم

شيرغليظ زده:200گرم

پودر كاكائو:2قاشق غذاخوري

نارگيل خشك شده:125گرم

 

طرز تهيه:

بيسكوئيت ها را درون يك كيسه پلاستيكي ريخته و با يك وردنه بكوبيد تا زماني كه خرد شوند،كره و شير تغليظ شده را درون يك تابه روي حرارت كم قرار دهيد تا كره ذوب شود،سپس بگذاريد كمي خنك شود.

حالا بيسكوئيت،پودر كاكائو و نارگيل خشك شده را به مخلوط كره ي ذوب شده اضافه كرده و هم بزنيد تا تركيب شوند،مخلوط را به اندازه توپ هاي پينگ پنگ درآوريد حالا در يك بشقاب شكلات خورد شده يا پودر نارگيل ريخته و ترافل ها را در آن بغلطانيد تا كاملا پوشانده شود.

قبل از سرو ،ترافل ها در يخچال خنك كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد