ترافل با بيسكوئيت و پودر نارگيل
مواد لازم:
كره:150گرم
بيسكوئيت ساقه طلايي:200گرم
شيرغليظ زده:200گرم
نارگيل خشك شده:125گرم
طرز تهيه:
بيسكوئيت ها را درون يك كيسه پلاستيكي ريخته و با يك وردنه بكوبيد تا زماني كه خرد شوند،كره و شير تغليظ شده را درون يك تابه روي حرارت كم قرار دهيد تا كره ذوب شود،سپس بگذاريد كمي خنك شود.
حالا بيسكوئيت،پودر كاكائو و نارگيل خشك شده را به مخلوط كره ي ذوب شده اضافه كرده و هم بزنيد تا تركيب شوند،مخلوط را به اندازه توپ هاي پينگ پنگ درآوريد حالا در يك بشقاب شكلات خورد شده يا پودر نارگيل ريخته و ترافل ها را در آن بغلطانيد تا كاملا پوشانده شود.
قبل از سرو ،ترافل ها در يخچال خنك كنيد.