آرشیو آبان ماه 1400

آموزش دستور ها و ترفند هاي شيريني پزي

طرز تهيه ترافل با بيسكوئيت و نارگيل

۶ بازديد

 

ترافل با بيسكوئيت و پودر نارگيل

 

مواد لازم:

كره:150گرم

بيسكوئيت ساقه طلايي:200گرم

شيرغليظ زده:200گرم

پودر كاكائو:2قاشق غذاخوري

نارگيل خشك شده:125گرم

 

طرز تهيه:

بيسكوئيت ها را درون يك كيسه پلاستيكي ريخته و با يك وردنه بكوبيد تا زماني كه خرد شوند،كره و شير تغليظ شده را درون يك تابه روي حرارت كم قرار دهيد تا كره ذوب شود،سپس بگذاريد كمي خنك شود.

حالا بيسكوئيت،پودر كاكائو و نارگيل خشك شده را به مخلوط كره ي ذوب شده اضافه كرده و هم بزنيد تا تركيب شوند،مخلوط را به اندازه توپ هاي پينگ پنگ درآوريد حالا در يك بشقاب شكلات خورد شده يا پودر نارگيل ريخته و ترافل ها را در آن بغلطانيد تا كاملا پوشانده شود.

قبل از سرو ،ترافل ها در يخچال خنك كنيد.

اندازه گيري و پيمانه

۵ بازديد

 

يك سوم مقدار 

 

نصف مقدار

 

مقدار اصلي

4/1پيمانه

6قاشق سوپ خوري

 

4/3پيمانه

3قاشق سوپ خوري+5/1قاشق چايخوري

3/1پيمانه

3/2پيمانه

2قاشق سوپخوري+2قاشق چايخوري

4/1پيمانه

2/1پيمانه

1قاشق سوپخوري+1و4/1قاشق چايخوري

2قاشق سوپخوري+2قاشق چايخوري

3/1پيمانه

1قاشق سوپخوري+1قاشق چاي خوري

2قاشق سوپ خوري

4/1پيمانه

1قاشق چاي خوري

5/1قاشق چايخوري

1قاشق سوپ خوري

طرز تهيه كيك شير

۳ بازديد

 

طرز تهيه كيك شير

 

مواد لازم:

تخم مرغ 3عدد

آرد:2پيمانه

شير:1پيمانه

شكر:1پيمانه

روغن مايع:نصف پيمانه

وانيل:4/1قاشق چايخوري

بكينگ پودر:2قاشق چايخوري

نمك:1پنس

طرز تهيه:

روغن و شكر را با همزن بزنيد تا مايعي كرم رنگ حاصل شود و كمي پف كند .تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه كنيد و هر كدام را يك دقيقه با همزن بزنيد ،با تخم مرغ آخر وانيل را هم اضافه كنيد.

آرد،نمك و بكينگ پودر را دوبار الك كنيد،حالا يك سوم آرد را به تخم مرغ اضافه كرده و با ليسك يا قاشق بطور دوراني و آهسته مخلوط كنيد.سپس نصف پيمانه شير را اضافه كرده و با ليسك يا قاشق بطور دوراني و آهسته مخلوط كنيد.دوباره يك سوم ديگر آرد را اضافه كرده و با ليسك يا قاشق مخلوط كنيد.مواد كيك را در هر قالبي كه دوست داريد حتي مافين ريخته و براي پخت در فر 175درجه به مدت 45دقيقه براي كيك درسته و نيم ساعت براي مافين ها تا وقتي كه روي كيك طلايي شود قرار دهيد.

نكات مهم:

در اين دستور كيك شير ميتوان يك فنجان گرد خرد شده و يك فنجان كشمش هم قبل از ريختن در قالب در اخرين مرحله اضافه كرد.

براي يك كيك نرم و پف كرده،داشتن بكينگ پودر با تاريخ توليد تازه و تخم مرغ هاي تازه و مرغوب و ارد قنادي الزامي است.