آرشیو آذر ماه 1400

آموزش دستور ها و ترفند هاي شيريني پزي

طرز تهيه كوكي اوتميل با بادام زميني

۶ بازديد

اوتميل از جمله ساده ترين،مقوي ترين و سير كننده ترين صبحانه???? ها و ميان???? وعده هاي رژيمي است كه درانواع مختلف???????????? درست ميشه.

⭐⭐مواد اوليه رو باهم ببينيم ⭐⭐
????اوتميل: دوپيمانه و نيم
????كره بادام زميني:سه چهارم پيمانه
????كره:يك دوم پيمانه
????شكر:يك پيمانه
????پودر كاكائو: يك چهارم پيمانه
????شير:نصف پيمانه

????????مدت اماده سازي:۳۰ دقيقه????????

????????طرز تهيه اين خوشمزه
اوتميل و كره بادام زميني را كنار بگذاريد. كره،شير،شكرو پودر كاكائو را داخل قابلمه متوسطي بريزيد و زير قابلمه را روشن كنيد تا جوش بياد بعد از ظاهر شدن حباب روي مواد براي يك دقيقه هم بزنيد ‌.

از روي گاز برداريد و كره بادام زميني،اوتميل و وانيل را اضافه كنيد هم بزنيد تا كامل مواد مخلوط شوند‌.
از يك قاشق اسكوپ بستني يا قاشق اندازه گيري استفاده كنيد و مواد را به شكل دايره اي روي كاغذ روغني بريزيد.
بعد از ۳۰ دقيقه كوكي اماده س....

????????????????????????

نوووووش جاااااان????

طرز تهيه پنكيك پفي!!

۷ بازديد

پنكيك ها انواع صبحانه هاي خوشمزه بين المللي ????????????????????????????????????????????????????????????????????????هستن كه بخاطر اينكه در تابه هاي كوچك???????? تهيه ميشن با نام پنكيك???????????? شهرت يافتن و كلي هم مدل هاي ????????مختلف داره.

????مواداوليه رو ببينيم براي ۴ نفر
???? تخم مرغ: ۲عدد
????آرد: ۴ قاشق سوپخوري
????شير:۲ قاشق سوپخوري
????شكر:۳ قاشق سوپخوري
????وانيل:نصف قاشق چايخوري
????آبليمو: ۴ يا ۵ قطره



????ابتدا تخم مرغ،شكر و شير را مخلوط كنيد. وانيل را اضافه???????? كنيد و هم بزنيد تا يكدست شود.چند قطره آبليمو به سفيده???? ي تخم مرغ اضافه كنيد و با سرعت متوسط بزنيد ‌.

بعد از سفت شدن ماده ،شكر را اضافه كنيد و شروع به هم زدن كنيد  وتا چند دقيقه ه⏰⏰م بزنيد تا پف كند.

ماده ي سفيده ي تخم مرغ???????? را آرام آرام به مواد ديگر???????? اضافه كنيد و با ليسك هم بزنيد كه بافت خودش را از دست ندهد.

زير گاز را روشن كنيد و ماهيتابه???? را روي شعله كم بگذاريد چند قطره روغن بريزيد و از مواد به اندازه ي ۲ اسكوپ???????????? بستني برداريد و با قطر زياد روي ماهيتابه بگذاريد وچند قطره آب داخل ماهيتابه بريزيد و درش را بزاريد.????
آرام آرام بپزد بعد از چند دقيقه برگردانيد ????????????كه طرف ديگر هم بپزد.

طرز تهيه دسر كرم بروله!!!

۸ بازديد

كرم بروله يك دسر فرانسوي???? فوق العاده خوشمزه ????و معروف فرانسوي???? است.

????مواد لازم:
????خامه:دو و سه چهارم پيمانه
????زرده تخم مرغ:۴ عدد
????تخم مرغ:يك عدد
????شكر:سه چهارم پيمانه
????وانيل مايع:يك قاشق غذا خوري

????طرز تهيه كرم بروله ????
خامه را روي شعله متوسط روبه كم قرار دهيد تا به آرامي گرم شود.
زرده ها و تخم مرغ كامل و شكر را با همزن دستي هم بزنيدتا يكدست شود.خامه گرم را به آرامي به تخم مرغ اضافه كنيد و همزمان با همزن دستي به صورت مداوم هم بزنيد و از صافي عبور دهيد سپس مواد را درون ظرف هاي رميكن بريزيد.

اگر در سطح كرم بروله حباب???? وجود داشت يك دستمال را روي حباب به آرامي بكشيد تا ازبين???????????? برود(اگر حباب داشته باشه در انتها شكر به صورت يكدست كارامل نمي‌شود)
رميكن ها را در يك???? سيني فر قرار دهيد ودرون سيني تا نصف ارتفاع رميكن ها آب جوش بريزيد وحدودا ۳۰ ⏰دقيقه در فر با دماي ۱۶۵ قرار دهيد در انتها كرم بروله هنوز حالت لرزان داردو اشكالي ندارد.

وقتي از فر خارج كرديد ظرف ها را از درون آب جوش خارج كنيد تا به پخت ادامه دهدو صبر كنيد تا به دماي محيط برسد.
سپس ۴ ساعت در يخچال قرار دهيد .
قبل از سرو يك لايه شكر روي سطح كرم بروله بريزيد و تورچ را روي سطح كرم بروله بريزيد تا كاراملي شود.
????تورچ را دائما تكان دهيد كه نسوزد????

☃️نكتتتتته☃️
براي اندازه گيري خامه وقتي گرم بود اندازه‌ بگيريد.
قطعا با تورچ بهترين نتيجه به دست مي‌آيد اما اگر نداريدچند راه هست
????استفاده از فندك
????فررا روشن كنيد و چند دقيقه صبر كنيد تا گرم شودو توي يك ظرف مناسب فر آب و يخ بريزيد ورميكن هاي كرم بروله را درون اون قرار بدين و روي بالاترين طبقه فر قرار دهيد تا با حرارت فر از بالا شكر آب شود.
????اين ميزان مواد براي ۶ ظرف رميكن مناسبه

طرز تهيه بستني زمسنوني

۶ بازديد

 

طرز تهيه بستني زمستوني

مواد لازم:

سفيده تخم مرغ:4عدد

آب:3قاشق

خاك قند:1ليوان

وانيل:1قاشق چايخوري

پودر ژلاتين 1و2/1قاشق

شكلات ذوب شده:به ميزان لازم

نان ميكادو يا بيسكوئيت گرد:به اندازه كافي

پودر نارگيل و پودر گردو:براي تزئين

 

طرز تهيه:

براي درست كردن اين بستني خوشمزه ابتدا قابلمه اي را پر از آب كرده و روي حرارت بگذاريد تا بجوشد،در اين فاصله تخم مرغ ها را در ظرفي بشكنيدو سفيده آن را با همزن برقي خوب بزنيد تا سفت شده و فرم بگيرد.ظرف سفيده تخم مرغ را روي قابلمه آب جوش قرار دهيدو وانيل و خاك قند رابه تدريج به آن اضافه كرده و با هم مخلوط كنيدزماني كه مواد با هم تركيب شدند آن را از روي قابلمه برداريد و كنار بگذاريد.حالا پودر ژلاتين را در ظرف ديگري بريزيد و با 3قاشق آب جوش آن را مخلوط كرده و روي حرارت غيرمستقيم بگذاريد تا دانه هاي ژلاتين حل شود.

ژلاتين را به مخلوط تخم مرغ ها اضافه كرده و باهم مخلوط كنيد مواد آماده شد را داخل بيسكوئيت يا نان ميكادو بريزيد و داخل يخچال بگذاريد تا بستني ها خنك شده وببندد.

حالا شكلات ها را دريك ظرف استيل بريزيد و روزي حرارت غير مستقيم قرار دهيد تا آب شود بستني ها را از يخچال بيرون بياوريد و شكلات آب شده را روي آن بريزيد.سپس روي بستني ها را با مقداري پودر نارگيل و پودر گردو تزيين كرده و دوباره داخل يخچال بگذاريد تا شكلات خودش را ببندد.

نوش جان