مواد لازم:
آرد سفيد:1پيمانه
شيرخشك:1پيمانه
پودر نشاسته گل:2/1پيمانه
روغن مايع:1پيمانه
شكر:1.5پيمانه
آب:2پيمانه
زعفران:1قاشق غ خوري
گلاب و پودر هل:هر كدام 4/1قاشق چايخوري
طرز تهيه:
1-ابتدا آب را به همراه شكر، زعفران دم كرد، هل و گلاب داخل يك قابلمه مناسب مي ريزيم و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا آب جوش بيايد و شكر به طور كامل حل شود. پس از اينكه شكر حل شد و آب جوش آمد قابلمه را از روي حرارت كنار مي گذاريم.
2-در مرحله بعدي آرد را الك مي كنيم سپس داخل يك تابه مناسب مي ريزيم و روي حرارت بسيار ملايم قرار مي دهيم. آرد را به صورت متداوم حدود ۱۰ دقيقه هم مي زنيم تا بوي خامي آن گرفته شود و سپس نشاسته گل و شيرخشك را اضافه مي كنيم و كمي تفت مي دهيم.
3-پس از چند دقيقه تفت دادن مخلوط آرد را كنار مي گذاريم تا از حرارت بيفتد، سپس مخلوط آرد تفت داده شده را يك مرتبه الك مي كنيم و داخل تابه مي ريزيم. حالا آرد را مجددا روي حرارت ملايم قرار مي دهيم و كم كم روغن را اضافه مي كنيم.
4-پس از اضافه كردن شربت بايد حلواي حالت خميري پيدا كند و به راحتي از ظرف جدا شود. پس از اينكه حلوا اماده شد آنرا در ظرف مورد نظرمان مي كشيم و به همراه مواد دلخواه تزيين مي كنيم. اين حلوا را تا خنك نشده است، نبايد زياد دستكاري كرد چون روغن پس مي دهدنوش جان.