طرز تهيه حلواي عربي

آموزش دستور ها و ترفند هاي شيريني پزي

طرز تهيه حلواي عربي

۵ بازديد

مواد لازم:

آرد سفيد:1پيمانه

شيرخشك:1پيمانه

پودر نشاسته گل:2/1پيمانه

روغن مايع:1پيمانه

شكر:1.5پيمانه

آب:2پيمانه

زعفران:1قاشق غ خوري

گلاب و پودر هل:هر كدام 4/1قاشق چايخوري

طرز تهيه:

1-ابتدا آب را به همراه شكر، زعفران دم كرد، هل و گلاب داخل يك قابلمه مناسب مي ريزيم و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا آب جوش بيايد و شكر به طور كامل حل شود. پس از اينكه شكر حل شد و آب جوش آمد قابلمه را از روي حرارت كنار مي گذاريم.

2-در مرحله بعدي آرد را الك مي كنيم سپس داخل يك تابه مناسب مي ريزيم و روي حرارت بسيار ملايم قرار مي دهيم. آرد را به صورت متداوم حدود ۱۰ دقيقه هم مي زنيم تا بوي خامي آن گرفته شود و سپس نشاسته گل و شيرخشك را اضافه مي كنيم و كمي تفت مي دهيم.

3-پس از چند دقيقه تفت دادن مخلوط آرد را كنار مي گذاريم تا از حرارت بيفتد، سپس مخلوط آرد تفت داده شده را يك مرتبه الك مي كنيم و داخل تابه مي ريزيم. حالا آرد را مجددا روي حرارت ملايم قرار مي دهيم و كم كم روغن را اضافه مي كنيم.

4-پس از اضافه كردن شربت بايد حلواي حالت خميري پيدا كند و به راحتي از ظرف جدا شود. پس از اينكه حلوا اماده شد آنرا در ظرف مورد نظرمان مي كشيم و به همراه مواد دلخواه تزيين مي كنيم. اين حلوا را تا خنك نشده است، نبايد زياد دستكاري كرد چون روغن پس مي دهدنوش جان.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد