آرشیو دی ماه 1400

آموزش دستور ها و ترفند هاي شيريني پزي

طرز تهيه تارت ليمو

۶ بازديد

مواد لازم براي كرم: ١١۵ گرم تخم مرغ همزده ۵٠ تا ١٠٠ گرم خامه (كه مواد به ۵٠درجه رسيد با يك قاشق چايخوري پوست ليمو به كرم اضافه ميكنيم) يك قاشق چايخوري پوست ليموزرد ۴٠گرم آب ليمو شكر ۶٧/۵ گرم (به ١١۵ گرم تخم مرغ همزده و آب ليموترش اضافه بشه)

مواد لازم براي خمير: ٧٠ گرم كره ۴٢ گرم پودر قند و يك پينچ نمك ٢٢گرم تخم مرغ همزده ١١٢ گرم آرد ٢٢ گرم پودر بادام

مراحل درست كردن خمير: به كره آب شده پودر قند اضافه ميكنيم سپس تخم مرغ همزده اضافه كرده و تا جايي هم مي‌زنيم كه بافت يكدستي پيدا كند،پودر بادام و آرد را الك كرده و به تركيب اضافه ميكنيم،خمير بدست آمده را به مدت سه ساعت داخل يخچال يا يكساعت داخل فريزر استراحت ميدهيم.به ١١۵ گرم تخم مرغ همزده شكر و آب ليموترش اضافه ميكنيم،زماني كه آب داخل قابلمه زمانيكه به دماي ٨٠ درجه سانتيگراد رسيد تركيب را با فاصله از آب داخل قابلمه گذاشته و مداوم هم مي‌زنيم تا حباب ها و رنگ سفيد رنگ از بين برود و غلظت پيدا كند.خامه و پوست ليموترش زماني كه كمي از حرارت افتاد به تركيب اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم(ميزان خامه به ذائقه ي شما در ميزان ترشي كرم بستگي دارد بين ۵٠ تا ١٠٠ گرم).سلفون كشيده و يكساعت داخل يخچال استراحت ميدهيم. رينگ را روي خمير گذاشته و با شكل دايره درمياوريم سپس خمير را نواري بريده و دور رينگ قرار ميدهيم و به خمير كف خوب فشار ميدهيم كه بعد از پخت كف و ديواره از هم جدا نشوند) مقدار اضافي را به كمك چاقو جدا ميكنيم.ابتدا با چنگال كف را سوراخ ميكنيم سپس كاغذ روغني گذاشته و از حبوبات يا سنگ هاي مخصوص پر ميكنيم،پس از پخت و سرد شدنبه كمك يك صافي به آرامي لبه هاي پف كرده و نامرتب را صاف ميكنيم ميتوانيد براي شكل منظم تر و زيباتر تارت، پس از پر كردن با كرم لايه ي رويي را با فرچه، مقدار كمي گلوكز بزنيد. نوش جان