آرشیو تیر ماه 1400

آموزش دستور ها و ترفند هاي شيريني پزي

طرز تهيه كيك آلبالو

۴ بازديد

طرز تهيه كيك آلبالو

مواد لازم:

شكر:1/2پيمانه

تخم مرغ:2عدد

كره:112گرم

آرد:120گرم

آب:30گرم

بكينگ پودر:1قاشق چاي خوري

وانيل:كمي

آلبالو:1پيمانه

ابتدا كره و شكر را با همزن ميزنيم تا كرمي رنگ شود سپس تخم مرغ ها و وانيل را اضافه ميكنيم و با همزن ميزنيم تا پوك شود بعد آرد و بكينگ پودري كه از قبل 3بار الك شده را در 3مرحله به همراه آب يا شير به مواد اضافه كرده و با ليسك هم ميزنيم.

آلبالو ها را هسته گيري كرده و روشون آرد مي پاشيم تا وقتي با مواد تركيب شدند ته نشين نشوند و بعد به مواد اضافه ميكنيم

قالب را با كره و آرد مي پوشانيم و مواد را داخل قالب ميريزيم و در فر پيش گرم شده با دماي 180درجه به مدت حدودا 1 ساعت قرار ميدهيم بعد از 45دقيقه يك سيخ چوبي داخل كيك فرو ميكنيم اگر مواد به سخ چوبي نچسبد پخت كيك تكميل شده و اگر بچسبد بازهم صبر ميكنيم تا كاملا پخته شود.

طرز تهيه كلوچه خرمايي

۴ بازديد

كلوچه خرمايي

 

مواد لازم :

خرما: 12 عدد

آرد: يك و نيم ليوان معمولي

روغن جامد: يك چهارم پيمانه

پودر قند يا شكر: يك قاشق غذاخوري

بگينگ پودر: يك قاشق چاي خوري

شير: 6 قاشق غذا خوري

هل ساييده شده يا زيره سياه ساييده شده براي طعم دادن به خمير : يك قاشق غذا خوري

زرده ي تخم مرغ براي رنگ دادن به سطح كلوچه ها: به ميزان لازم

 

زمان آماده سازي: 45 دقيقه            زمان انتظار براي پخت: 20 دقيقه            مناسب براي6 نفر

 

طرز تهيه:

 

يك ظرف برداريد و روغن و آرد را داخل آن بريزيد و به خوبي با هم مخلوط كنيد تا روغن به خورد آرد برود. براي اين كار حتما لازم نيست از هم زن استفاده كنيد، هم مي توانيد از دست براي هم زدن اسفاده كنيد هم از قاشق.حالا بكينگ پود و پودر شكر را به آن اضافه كرده و هم بزنيد. شير را كم كم به مواد اضافه كنيد و در همين حال مواد را با هم مخلوط كنيد .به مدت 5 دقيقه مواد را ورز دهيد تا در هنگام درست كردن كلوچه ها حلت بهتري بگيرند. در يك كاسه خرما ها را از پوست جدا كرده و هسته ي ان را در بياوريد. پودر هل يا زيره سياه را به ان اضافه كنيد.

ظرف را به مدت 5 دقيقه روي حرارت بگذاريد تا خرما ها نرم شوند. حالا خمير را به اندازه ي گردو جدا كنيد. براي هر يك كلوچه به اندازه ي دوتا گردو خمير لازم است .براي درست كردن كلوچه روش هاي مختلفي براي پيچاندن ان  وجود دارد. مقداري خرما لاي خمير گذاشته و به سليقه ي خود بپيچيد.

زرده ي تخم مرغ را هم زده و با استفاده از قلم مو روي كلوچه ها بزنيد. اين كار باعث طلايي شدن كلوچه ها مي شود.حالا كلوچه ها را روي سيني بچينيد و داخل فري كه از قبل گرم شده بوده قرار بدهيد. دماي فر را روي 150 درجه قرار داده و 20 دقيقه صبر كنيد تا كلوچه ها اماده شوند.

نوش جان

طرزتهيه كوكي ردولوت

۴ بازديد

 

كوكي ردولوت

مواد اوليه:

آرد سفيد : 1 و 3/4 پيمانه

پودر كاكائو : 1/4 پيمانه

بيكينگ پودر : 1.5 قاشق چايخوري

نمك : 1/4 قاشق چايخوري

كره : 110 گرم

شكر : 1 پيمانه

تخم مرغ : 2 عدد بزرگ

عصاره وانيل : 1.5 قاشق چايخوري

رنگ قرمز خوراكي : 1.5 قاشق چايخوري

پودر قند : 3/4 پيمانه

زمان آماده سازي: 20 دقيقه زمان استراحت: 2 تا 4ساعت زمان پخت: 10 دقيقه مناسب براي 6نفر

طرز تهيه:

مواد اوليه را آماده كنيد ، بجاي عصاره وانيل مي تونيد از پودر وانيل استفاده كنيد.

درون يك كاسه ، 1 و 4/3 پيمانه آرد سفيد ، 4/1 پيمانه پودر كاكائو ، 1.5 قاشق چايخوري بيكينگ پودر و 4/1 قاشق چايخوري نمك را با هم مخلوط كنيد. 110 گرم كره و 1 پيمانه شكر را با همزن برقي ، هم بزنيد تا يك كرم سبك و پفكي داشته باشيد.

زماني كه كره و شكر كاملا مخلوط شدن 2 عدد تخم مرغ درشت ، 1.5 قاشق چايخوري عصاره وانيل و 1.5 قاشق چايخوري رنگ قرمز خوراكي را درون كاسه بريزيد و مجدد هم بزنيد تا مواد يكدست بشه.

مخلوط آرد و مواد خشك را كم كم اضافه كنيد و با سرعت كم مواد را هم بزنيد تا خمير يكدستي داشته باشيم. روي ظرف را با سلفون بپوشانيد و خمير را براي 2 تا 4 ساعت درون يخچال بذاريد تا خمير كاملا سرد بشه. پودر قند يا شكر را الك كنيد حتي اگه از پودر آماده هم استفاده ميكنيد الك كنيد تا كاملا پودر يكدستي باشه.

خمير را از يخچال خارج كنيد و توپ هايي به قطر 2.5 تا 3 سانتيمتري درست كنيد و هر توپ خمير را براي دوبار درون كاسه پودر قند بغلتانيد تا تمام سطح كاملا پوشيده بشه و توپ هاي خمير را به فاصله 5 سانتيمتري از هم بچينيد تا زمان پخت به هم نچسبند. اگر فر شما كوچك هست و همه ي خمير در سيني فر شما جا نميشه باقي خمير را در يخچال بذاريد تا در مرحله بعدي بپزيد. سيني كوكي را براي 10 تا 12 دقيقه درون فر با دماي 180 درجه سانتيگراد بذاريد تا كوكي ها بپزند ، بعد از پخت توپ هاي خمير پهن ميشن براي همين فاصله اوليه توپ هاي خمير از هم خيلي مهم هستند.

صبر كنيد تا كوكي ها براي حداقل 5 دقيقه درون سيني بماند تا خنك بشه بعد كوكي هارو روي يك صفحه توري بذاريد تا از كف فاصله داشته باشه اين كار باعث ميشه تا كوكي ها خمير نشه.