پنجشنبه ۲۴ تیر ۰۰ | ۱۲:۲۵ ۵ بازديد
طرز تهيه كيك آلبالو
مواد لازم:
شكر:1/2پيمانه
تخم مرغ:2عدد
كره:112گرم
آب:30گرم
بكينگ پودر:1قاشق چاي خوري
وانيل:كمي
آلبالو:1پيمانه
ابتدا كره و شكر را با همزن ميزنيم تا كرمي رنگ شود سپس تخم مرغ ها و وانيل را اضافه ميكنيم و با همزن ميزنيم تا پوك شود بعد آرد و بكينگ پودري كه از قبل 3بار الك شده را در 3مرحله به همراه آب يا شير به مواد اضافه كرده و با ليسك هم ميزنيم.
آلبالو ها را هسته گيري كرده و روشون آرد مي پاشيم تا وقتي با مواد تركيب شدند ته نشين نشوند و بعد به مواد اضافه ميكنيم
قالب را با كره و آرد مي پوشانيم و مواد را داخل قالب ميريزيم و در فر پيش گرم شده با دماي 180درجه به مدت حدودا 1 ساعت قرار ميدهيم بعد از 45دقيقه يك سيخ چوبي داخل كيك فرو ميكنيم اگر مواد به سخ چوبي نچسبد پخت كيك تكميل شده و اگر بچسبد بازهم صبر ميكنيم تا كاملا پخته شود.