طرز تهيه كيك آلبالو

آموزش دستور ها و ترفند هاي شيريني پزي

طرز تهيه كيك آلبالو

۵ بازديد

طرز تهيه كيك آلبالو

مواد لازم:

شكر:1/2پيمانه

تخم مرغ:2عدد

كره:112گرم

آرد:120گرم

آب:30گرم

بكينگ پودر:1قاشق چاي خوري

وانيل:كمي

آلبالو:1پيمانه

ابتدا كره و شكر را با همزن ميزنيم تا كرمي رنگ شود سپس تخم مرغ ها و وانيل را اضافه ميكنيم و با همزن ميزنيم تا پوك شود بعد آرد و بكينگ پودري كه از قبل 3بار الك شده را در 3مرحله به همراه آب يا شير به مواد اضافه كرده و با ليسك هم ميزنيم.

آلبالو ها را هسته گيري كرده و روشون آرد مي پاشيم تا وقتي با مواد تركيب شدند ته نشين نشوند و بعد به مواد اضافه ميكنيم

قالب را با كره و آرد مي پوشانيم و مواد را داخل قالب ميريزيم و در فر پيش گرم شده با دماي 180درجه به مدت حدودا 1 ساعت قرار ميدهيم بعد از 45دقيقه يك سيخ چوبي داخل كيك فرو ميكنيم اگر مواد به سخ چوبي نچسبد پخت كيك تكميل شده و اگر بچسبد بازهم صبر ميكنيم تا كاملا پخته شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد