طرز تهيه كيك شير

آموزش دستور ها و ترفند هاي شيريني پزي

طرز تهيه كيك شير

۴ بازديد

 

طرز تهيه كيك شير

 

مواد لازم:

تخم مرغ 3عدد

آرد:2پيمانه

شير:1پيمانه

شكر:1پيمانه

روغن مايع:نصف پيمانه

وانيل:4/1قاشق چايخوري

بكينگ پودر:2قاشق چايخوري

نمك:1پنس

طرز تهيه:

روغن و شكر را با همزن بزنيد تا مايعي كرم رنگ حاصل شود و كمي پف كند .تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه كنيد و هر كدام را يك دقيقه با همزن بزنيد ،با تخم مرغ آخر وانيل را هم اضافه كنيد.

آرد،نمك و بكينگ پودر را دوبار الك كنيد،حالا يك سوم آرد را به تخم مرغ اضافه كرده و با ليسك يا قاشق بطور دوراني و آهسته مخلوط كنيد.سپس نصف پيمانه شير را اضافه كرده و با ليسك يا قاشق بطور دوراني و آهسته مخلوط كنيد.دوباره يك سوم ديگر آرد را اضافه كرده و با ليسك يا قاشق مخلوط كنيد.مواد كيك را در هر قالبي كه دوست داريد حتي مافين ريخته و براي پخت در فر 175درجه به مدت 45دقيقه براي كيك درسته و نيم ساعت براي مافين ها تا وقتي كه روي كيك طلايي شود قرار دهيد.

نكات مهم:

در اين دستور كيك شير ميتوان يك فنجان گرد خرد شده و يك فنجان كشمش هم قبل از ريختن در قالب در اخرين مرحله اضافه كرد.

براي يك كيك نرم و پف كرده،داشتن بكينگ پودر با تاريخ توليد تازه و تخم مرغ هاي تازه و مرغوب و ارد قنادي الزامي است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد