طرز تهيه حلوا

آموزش دستور ها و ترفند هاي شيريني پزي

طرز تهيه حلوا

۴ بازديد

مواد لازم براي تهيه حلوا

آرد گندم: 2 پيمانه

شكر:1پيمانه

روغن: 1 پيمانه

گلاب:   نصف پيمانه

پودر هل :1/2 ق چ

زعفران: 1/2ق چ

طرز تهيه حلواي خوشمزه(براي 15نفر)

براي درست كردن حلوا ابتدا بايد شهد حلوا را درست كنيم و براي اين كار شكر را به همراه يك پيمانه آب روي حرارت قرار ميدهيم تا شكر در اثر گرما آب شود.بعد از اينكه شكر را هم زديد و در آب حل شد در مرحله آخر گلاب ، پودر هل و زعفران را نيز اضافه كرده و مخلوط ميكنيم و بعد از روي حرارت بر ميداريم.تا عطر  در اثر حرارت از بين نرود.در مرحله بعد آرد را با يك صافي ريز 2 الي 3 بار الك ميكنيم تا آرد سبك شود و هنگام پخت گوله گوله نشود.آرد الك شده را در يك تابه به همراه روغن ميريزيم و با حرارت ملايم رو به بالا تفت ميدهيم . آرد و روغن را كاملا مخلوط ميكنيم تا يكدست شود.روي حرارت مدام مواد را هم ميزنيم تا به رنگ دلخواه در بيايد و هر چقد بيشتر روي حرارت هم بزنيم حلوا تيره تر و قهوه اي تر ميشود.بعد از اينكه رنگ دلخواه حلوا را بدست آورديد شعله را خاموش كنيد و آب و شكر مخلوط شده را در چند مرحله كم كم به حلوا اضافه كنيد.دقت كنيد هنگام اضافه كردن شهد بايد حلوا را مدام و سريع هم بزنيد تا شهد كاملا به خورد حلوا برود و در وسط تابه جمع شود.سپس تابه را مانند گهواره تكان دهيد تا حلوا ها از دو طرف ضربه بخورند. يعني از دو طرف دسته هاي تابه را گرفته و مدام به چپ و راست تكان دهيد. حلواي آماده شده را تا وقتي كه داغ است در ظرف مورد نظر بريزيد و با خلال بادام و پودر پسته تزيين و به طرح هاي دلخواه در بياوريد.

زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت ميباشد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.