نحوه كار با فوندانت

آموزش دستور ها و ترفند هاي شيريني پزي

نحوه كار با فوندانت

۴ بازديد

 

خمير فوندانت را در خانه تهيه كنيد و يا آن را از فروشگاه هاي لوازم قنادي تهيه كنيد.براي نگهداري خمير فوندانت آن را داخل كيسه فريزر و در كابينت قرار بدهيد. مي توانيد با اين روش خمير را تا يك ماه نگه داريد. اگر خمير را داخل يخچال قرار بدهيد خمير سفت و شكننده مي شود و نمي توان با آن كار كرد.اگر خمير فوندانت را در خانه تهيه كرديد بهتر است حدود يك شب از آن استفاده نكنيد و به آن استراحت بدهيد و از آن استفاده نكنيدهنگام استفاده از خمير فوندانت ابتدا روي سطح كار را با پلاستيكي ضخيم بپوشانيد. سپس مقداري ارد ذرت و پودر شكر را الك كنيد و خمير را روي سطح كار ورز بدهيد تا خميري نرم و لطيف داشته باشيد. سپس خمير را با وردنه صاف كنيد هر لحظه آن را از روي سطح كار بلند كنيد و بتابانيد تا به سطح نچسبد و باز نازك كنيد به صورت يكباره آن را نازك نكنيد. بعد از اينكه خمير نازك شد آن را به صورت آرام و شل به دور وردنه بتابانيدو بعد از اينكه كيك تان را برش زديد و لابه لاي آن خامه و موز و گردو قرار داديد. خمير فوندانت را با وردنه از لبه ي كار روي سطح كار پهن كنيد. براي اينكه اندازه ي خميرتان كم نشود به وسيله ي نخ اندازه بگيريد به اين صورت كه يك سر نخ را يك طرف كيك قرار بدهيد و نگه داريد سپس نخ را به طرف ديگر كيك ببريد و آن را بچينيد و زماني كه خمير آماده شد آن را با نخ اندازه بزنيد اگر لازم بود آن را بيشتر باز كنيد.و به آرامي روي كيك پهن كنيد. سپس آن را صاف كنيد و اضافه هاي آن را با چاقو برش بزنيد. و بعد با اشكال مختلف آن را تزيين كنيد. براي حروف انگليسي از قالب هاي فلزي استفاده كنيد. مي توانيد از قالب هاي سليكوني براي اعداد و يا هر شكلي استفاده كنيد فقط لازم است قالب را از خمير پر كنيد و آن را داخل يخچال يا فريزر قرار بدهيد تا خودشان را بگيرد و بعد به راحتي با فشار دادن به سمت بيرون آن را خارج كنيدو تزيين كنيد.


تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.