طرز تهيه قطاب

آموزش دستور ها و ترفند هاي شيريني پزي

طرز تهيه قطاب

۴ بازديد

 

طرز تهيه قطاب خانگي

مواد لازم:

زرده تخم مرغ ۱ عدد

بيكينگ پودر ۱/۲ قاشق چايخوري

روغن مايع ۳ قاشق غذاخوري

شير يا ماست ۱/۲ پيمانه

آرد به ميزان لازم

بادام پرك ۱۰۰ گرم

پودر قند ۱۰۰ گرم

پودر پسته ۴۰ گرم

هل سائيده شده ۱ قاشق چايخوري

عسل ۲ قاشق غذاخوري

گلاب ۲ قاشق غذاخوري 

شير يا ماست به دماي محيط رسيده، روغن مايع و بيكينگ پودر را اضافه كنيد و مواد را با يكديگر به خوبي مخلوط نماييد.

در نهايت آرد را در حدي كه خمير نرم و لطيفي حاصل شود به مواد اضافه كنيد. سپس خمير را به مدت دو ساعت در يخچال استراحت دهيد.

در اين فاصله مواد مياني قطاب را تهيه نماييد.

خمير را پس از استراحت ما بين دو كيسه فريزري به كمك وردنه باز كنيد و قالب بزنيد.

ميزان يك قاشق چايخوري از موا مياني را وسط خمير قرار دهيد و خمير را بپيچيد و يا گرد كنيد

در نهايت قطاب را درون روغن داغ به طوري كه روغن روي قطاب را بگيرد سرخ كنيد.

روغن اضافي  را با قرار دادن روي دستمال كاغذي بگيريد و پس از خنك شدن در پودر قند بغلتانيد و با پودر پسته تزيين نماييد.

در صورت تمايل مي‌توانيد براي ايجاد عطر و طعم بهتر از مخلوط پودر قند، پودر بادام و هل براي غلتاندن  استفاده نماييد.

مخلوط بادام و پودر قند الك شده را به همراه پودر پسته، هل سائيده شده، عسل و گلاب در ظرف نسبتا گودي تركيب كنيد تا مايه يكدستي حاصل شود.

نكات مهم

در تهيه قطاب، ابتدا آرد را چند بار الك كرده، بعد به مواد خمير اضافه كنيد.

مي‌توانيد به جاي ماست از همان اندازه شير استفاده كنيد.

در هنگام پيچاندن خمير قطاب توجه داشته باشيد كه هيج جاي خمير نبايد باز بماند.

استفاده بيش از حد از گلاب در ساختار مواد مياني قطاب باعث ترك خوردن قطاب مي‌شود.

در ظرف چيده و ميل كنيد،نوش جان

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.