انواع قالب از نظر جنس و رنگ

آموزش دستور ها و ترفند هاي شيريني پزي

انواع قالب از نظر جنس و رنگ

۴ بازديد

 

انواع قالب از نظر جنس ماده سازنده

 - قالب آلومينيومي: قالب هاي آلومينيومي در انواع طرح ها و شكل ها متفاوت مانند ساده، شكلي و ميان تهي وجود دارند. اين قالب ها مي توانند گرما را به خوبيانتقال دهند تا كيك سريع تر بپزد. اما سطح براق آنها باعث بازتاب گرما مي شود و از قهوه اي شدن و برشته شدن كيك جلوگيري مي كند. در انتخاب قالب هاي آلومينيومي بهتر است قالب هاي سنگين تر را انتخاب كنيم تا كيك در آنها بهتر بپزد. قالب هاي سبك اگرچه داراي قيمت كمتري هستند، اما چون خيلي سريع داغ مي شوند، ممكن است اطراف كيك بسوزد در حالي كه وسط آن هنوز نپخته و كيك به طور يكنواخت نمي پزد..

در قالب هاي آلومينيومي بهتر است مواد اسيدي را داخل آنها نريزيم. چرا كه ممكن است با آلومينيوم واكنش نشان دهند و مواد مضر وارد كيك ما شود. لازم است كيك هايي كه با آبميوه هاي اسيدي مانند آب پرتقال آماده شده درقالب آلومينيومي نپزيم. قالب هاي آلومينيومي قالب هايي مقاوم هستند كه به هيچ وجه زنگ نمي زنند و در كل اين قالب ها ازارزان ترين نوع قالبهاي كيك هستند و همچنين براي درست كردن ژله نيز مناسب هستند.

انواع قالب كيك از نظر رنگ

شايد تا بحال در انتخاب بهترين قالب به رنگ آن دقت نكرده باشيد. اما رنگ قالب در زمان پخت و حالت پخت كيك تاثير دارد.

1- روشن: قالب روشن گرما را كمتر جذب مي كند و براي پخت به مدت زمان بيشتري نياز دارد. اگر دوست داريد كيك با رنگ يكسان داشته باشيد و اطراف آن زياد برشته و تيره نشود قالب هاي رنگ روشن انتخاب بهتري هستند. براي مثال براي درست كردن كيك تولد بهتر است براي اينكه خامه بهتر به سطح كيك بچسبد اطراف كيك زياد برشته و سفت نباشد.

2- تيره: رنگ تيره قالب باعث جذب بيشترگرما در اين نوع قالب ها مي شود. بنابراين اطراف كيك برشته مي شود و البته زمان پخت كيك هم كاهش پيدا مي كند.

 قالبهاي مختلف را   ميتوانيد از فروشگاه ها و لوازم قنادي تهيه نماييد.
 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.