طرز تهيه شيريني مرنگ

آموزش دستور ها و ترفند هاي شيريني پزي

طرز تهيه شيريني مرنگ

۵ بازديد

 

   شيريني مرنگ

    سفيده 1پيمانه

   پودر شكر:2 پيمانه

    وانيل:يك چهارم قاشق چاي خوري

    آب ليمو:چند قطره

    پودر هل در صورت تمايل:به دلخواه

    رنگ خوراكي:به مقدار لازم


 

طرز تهيه شيريني مرنگ



مرحله 1:سفيده هاي تخم مرغ را در ظرفي خشك و تميز با همزن بزنيد تا سفيد و پفكي شود، سپس پودر شكر را كم كم افزوده و هم زدن را ادامه داده تا مخلوط حالتي كش دار به خود بگيرد.

مرحله 2:آب ليمو، هل و وانيل را اضافه كنيد و با قاشق هم بزنيد، سپس مايه را در قيف با سري شكوفه بزرگ ريخته و در سيني فر كه قبلاً كاغذ انداخته ايد به صورت گل و با فاصله بزنيد. (در صورت استفاده از رنگ در اين مرحله مي توانيد رنگ را اضافه كنيد)

مرحله 3:سيني را در فر از قبل گرم شده با حرارت 120 تا 130 درجه سانتي گراد به مدت 15 تا 20 دقيقه بگذاريد تا پخته شود، سپس در ظرف مورد نظر چيده و سرو نماييد
.

 

نكات:

1 –
براي تهيه مرنگ سفيده هاي تخم مرغ را قبل از زدن در دماي محيط قرار دهيد.

2 -
مرنگ در دماي كم فر بايد پخته شود كه مي توانيد بعد از 5 دقيقه كه مرنگ ها داخل فر بودند حرارت را خاموش كنيد تا با گرماي داخل فر مابقي زمان پخت سپري شود.

3 –
به طور كلي براي هر مقدار سفيده كه استفاده مي كنيد دو برابر آن را پودر شكر در نظر بگيريد.

4 -
رنگ مرنگ سفيد است كه به دلخواه مي توانيد از رنگ خوراكي استفاده كرده تا مرنگ هاي رنگي داشته باشيد.

نوش جان

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.