كار با قيف و ماسوره
قيف رو تو دستي كه باهاش مينويسيد بگيريد و با 2 تا انگشت دست ديگتون يا حتي با كل دستتون قيف و يا ماسوره رو لمس كنيد (هر قسمت كه راحت تريد) طوري كه بتونيد حركت قيف كاملاً تحت كنترل داشته باشيد. دست ديگه براي راهنمايي استفاده ميشه و نبايد هيچ فشاري به قيف بياره. مطمئن بشين كه همه هواي اضافي داخل قيف رو خارج كردين و قسمت بالاش رو بپيچونيد تا آيسينگ از قيف بالا نزنه. قسمت پيچيده شده قيف بين انگشت شصت و كف دستتون قرار مي گيره و 4 تا انگشت ديگه روي قيف قفل ميشن. با قسمت سينه و كف دست به قيف فشار بياريد تا آيسينگ خارج بشه اگه از انگشت هاتون براي فشار دادن استفاده كنيد آيسينگ از قسمت بالاي قيف مياد بيرون.
ماسوره و قيف و سرپيچ سه جز از وسيلهاي براي تزيين و پاشيدن خامه روي انواع كيكها و شيريني ها و دسر هاست. ماسورهجزئي است كه اندازه و شماره مشخصي دارد و نوك آن در شمارههاي مختلف متفاوت است و هنگام بيرون آمدن خامه از داخل قيف اشكال متفاوت و متنوعي درست ميكند. قيف ميتواند پارچهاي يا پلاستيكي و يكبار مصرف باشد و يا ميتواند مانند يك سرنگ بزرگ با پيستوني متحرك و باز شونده باشد. سرپيچ هم براي بستن و سوار كردنماسورهروي قيف بكار ميرود.
ماسوره هاي گرد ( round tips )
از ماسوره هاي ضروري براي تزيين هست. براي ساقه، رونه، دوركشي كيك به كار ميره. براي نوشتن روي كيك معمولا از ماسوره شماره 3 استفاده ميشه اما بسته به بزرگي و كوچيكي كيك ميتونه تغيير ميتواند تغيير كند.
پركاربردترين ماسـوره هاش 5 ، 10 ، 1S هست.
گلبرگ هاي قطره اي ( drop flower tips )
اين ماسـوره ها يه سه گروه كوچيك متوسط و بزرگ تقسيم ميشه. تمام دندونه هاي اين نوع ماسـوره ها به هم وصل هستش و وقتي خامه ازش بيرون مياد شكل گل هستش.
ماسوره هاي ستاره دار بسته ( closed star tips )
مثل ماسوره ستاره اي
ماسوره هاي برگ ( leaf tips )
براي ايجاد برگ ازش استفاده ميشه.