روش كار با قيف و انواع ماسوره

آموزش دستور ها و ترفند هاي شيريني پزي

روش كار با قيف و انواع ماسوره

۴ بازديد

 

كار با قيف و ماسوره

قيف رو تو دستي كه باهاش مينويسيد بگيريد و با 2 تا انگشت دست ديگتون يا حتي با كل دستتون قيف و يا ماسوره رو لمس كنيد (هر قسمت كه راحت تريد) طوري كه بتونيد حركت قيف كاملاً تحت كنترل داشته باشيد. دست ديگه براي راهنمايي استفاده ميشه و نبايد هيچ فشاري به قيف بياره. مطمئن بشين كه همه هواي اضافي داخل قيف رو خارج كردين و قسمت بالاش رو بپيچونيد تا آيسينگ از قيف بالا نزنه. قسمت پيچيده شده قيف بين انگشت شصت و كف دستتون قرار مي گيره و 4 تا انگشت ديگه روي قيف قفل ميشن. با قسمت سينه و كف دست به قيف فشار بياريد تا آيسينگ خارج بشه اگه از انگشت هاتون براي فشار دادن استفاده كنيد آيسينگ از قسمت بالاي قيف مياد بيرون.

ماسوره و قيف و سرپيچ سه جز از وسيله‌اي براي تزيين و پاشيدن خامه روي انواع كيك‌ها و شيريني ها و دسر هاست. ماسورهجزئي است كه اندازه و شماره مشخصي دارد و نوك آن در شماره‌هاي مختلف متفاوت است و هنگام بيرون آمدن خامه از داخل قيف اشكال متفاوت و متنوعي درست مي‌كند. قيف مي‌تواند پارچه‌اي يا پلاستيكي و يكبار مصرف باشد و يا مي‌تواند مانند يك سرنگ بزرگ با پيستوني متحرك و باز شونده باشد. سرپيچ هم براي بستن و سوار كردنماسورهروي قيف بكار مي‌رود.

ماسوره هاي گرد ( round tips )

از ماسوره هاي ضروري براي تزيين هست. براي ساقه، رونه، دوركشي كيك به كار ميره. براي نوشتن روي كيك معمولا از ماسوره شماره 3 استفاده ميشه اما بسته به بزرگي و كوچيكي كيك ميتونه تغيير ميتواند تغيير كند.

پركاربردترين ماسـوره هاش 5 ، 10 ، 1S هست.

گلبرگ هاي قطره اي ( drop flower tips )

اين ماسـوره ها يه سه گروه كوچيك متوسط و بزرگ تقسيم ميشه. تمام دندونه هاي اين نوع ماسـوره ها به هم وصل هستش و وقتي خامه ازش بيرون مياد شكل گل هستش.

ماسوره هاي ستاره دار بسته ( closed star tips )

مثل ماسوره ستاره اي

 

ماسوره هاي برگ ( leaf tips )

براي ايجاد برگ ازش استفاده ميشه.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.