مواد لازم براي تهيه زولبيا
ماست پرچرب نصف ليوان
گلاب 1قاشق غذاخوري
زعفران دم كرده 2قاشق غذاخوري
روغن مايع 1قاشق چايخوري
آرد 2قاشق غذاخوري
طرز تهيه زولبيا :
1-نشاسته را داخل ظرف ريخته و ماست را اضافه مي كنيم و خوب با هم مخلوط كرده تا نشاسته مقداري نرم شود حالا گلاب، زعفران دم كرده، روغن مايع و آرد را به مواد اضافه مي كنيم و با همزن به مدت 5 تا 7 دقيقه خوب مخلوط مي كنيم تا از حالت سفتي خارج شود در حين همزدن بكينگ پودر هم به مواد اضافه مي كنيم.
2-بعد از همزدن مواد را داخل ظرفي در بسته ريخته و اجازه مي دهيم به مدت 3 تا 4 ساعت استراحت كند.
3-قبل از زدن زولبيا شيره را آماده مي كنيم به اين صورت كه 1 ليوان سرخالي شكر را به همراه يك سوم ليوان آب داخل قابلمه ريخته و 2 قاشق غذاخوري گلاب، نصف قاشق چايخوري آبليمو اضافه مي كنيم مواد را هم زده تا شكر مقداري حل شود. حالا قابلمه را روي گاز گذاشته و ديگر مواد را به هم نمي زنيم تا شروع به قل زدن كند و بعد از اينكه كف كرد با يك برس آغشته به آبليمو كناره هاي قابلمه را كه شكر چسبيده پاك مي كنيم.
4-شكر بايد كاملا حل شود بعد مقداري زعفران، چند عدد هل و نصف قاشق غذاخوري گلوكز مايع اضافه كرده و همين كه گلوكز باز شد گاز را خاموش مي كنيم.
5-حالا مواد زولبيا را كه استراحت كرده را هم مي زنيم و داخل قالب مخصوص زولبيا يا ظرف جاي سس مي ريزيم.
6-داخل يك قابلمه كوچك به اندازه 2 سانتيمتر روغن ريخته و صبر مي كنيم تا روغن داغ داغ شود بعد از مواد زولبيا به صورت دايره ايي و تو در تو داخل روغن داغ مي ريزيم و خوب هر دو طرف را سرخ مي كنيم تا طلايي رنگ شود. (البته به سليقه خود سرخ كنيد) و بعد داخل شربت مي اندازيم. كه به مدت 10 تا 15 ثانيه داخل شربت باشد بعد خارج كرده و داخل ظرف مي چينيم.
نكته:شربت زولبيا برعكس باميه بايد گرم باشد.
نكته:آموزش تهيه شربت در مطالب قبلي ميباشد.