طرزتهيه شيريني

آموزش دستور ها و ترفند هاي شيريني پزي

طرزتهيه شيريني

۵ بازديد

 

مواد لازم

آرد ۱ ليوان

شكر ۱ ليوان

تخم مرغ ۴ عدد

پودر قند براي تزيين

خامه به ميزان لازم

وانيل ¼ قاشق چايخوري

بكينگ پودر ½ قاشق چايخوري

طرز تهيه شيريني لطيفه

براي تهيه ابتدا فر را روشن مي كنيم و روي ۲۰۰ درجه سانتيگراد قرار مي دهيم تا گرم شود.تخم مرغ ها را جداگانه مي شكنيم و زرده آن ها را از سفيده كاملا جدا مي كنيم و سفيده ها را با همزن خوب مي زنيم

بطوري كه اگر ظرف را برگردانيم سفيده سفت شده باشد و از ظرف بيرون نريزد.بعد نصف شكر را كم كم به سفيده مي افزاييم و مجددا با همزن خوب هم مي نزيم تا يكدست شود. سپس زرده تخم مرغ را در كاسه اي مي ريزيم و باقي شكر و وانيل را به آن مي افزاييم

و با همزن خوب مي زنيم تا مايه كرمي رنگي داشته باشيم.آن وقت مايه سفيده تخم مرغ را به مايه كرمي رنگ اضافه مي كنيم و مواد را آرام در يك جهت هم مي زنيم. آرد را چند مرتبه الك مي كنيم تا نرم شود و بعد با بكينگ پودر مخلوط مي كنيم و به مواد تخم مرغ اضافه مي كنيم و به همان جهتي كه مواد را هم زديم مجددا در همان جهت مواد را مخلوط مي كنيم تا مايه يكدستي داشته باشيم. سپس سيني فر را بيرون مي آوريم و كف آن كاغذ روغني مي اندازيم و مايه شيريني را در قيف مي ريزيم.

و به اندازه يك گردو از مايه قيف روي كاغذ روغني به شكل يك دايره مي ريزيم و با فاصله از يكديگر باقي مايه شيريني را به همين شكل روي كاغذ روغني مي ريزيم و روي آن ها پودر قند مي پاشيم و سيني را در طبقه وسط فر قرار مي دهيم تا به مدت ۱۰ دقيقه شيريني ها در فر پخته شوند.زمانيكه شيريني ها آماده شدند سيني را از فر بيرون مي آوريم و صبر مي كنيم تا شيريني ها كمي خنك شوند و بعد مابين شيريني ها خامه مي زنيم و در ظرف مي چينيم و نوش جان كنيدميتوانيد براي تزيين از پودر پسته استفاده نماييد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.