طرز تهيه پنكيك كاكائويي

آموزش دستور ها و ترفند هاي شيريني پزي

طرز تهيه پنكيك كاكائويي

۴ بازديد

 

مواد لازم

طرز تهيه پنكيك كاكائويي

ابتدا شكر، تخم مرغ و وانيل رو با همزن برقي ميزنيم تا كرم رنگ و كش دار بشه.بعد كره كه بهتره آب كرده باشيمش و شير رو به مخلوط تخم مرغمون اضافه كرده و با همزن دستي فقط در حد مخلوط شدن ميزنيمشون. ودر كاكايو رو هم اضافه كرده و باز با همزن دستي مواد رو مخلوط ميكنيم. در مرحله آخر بيكينگ پودر و  آرد رو كه الكش كرديم كم كم به مايه اضافه كرده و مواد رو هم ميزنيم. مخلوط بايد در حدي غليظ بشه كه وقتي داخل ماهيتابه ميريزيمش نه به قدري غليظ باشه كه يه جا بمونه و خودشو باز نكنه و نه به قدري رقيق باشه كه كاملا پخش بشه پس ممكنه به كل آرد احتياج نشه يا اينكه كمي بيشتر احتياج داشته باشه. حالا  يه ماهيتابه رو روي دماي ملايم گذاشته تا داغ بشه و بعد از مخلوط يه ملاقه سرخالي برداشته و داخل ماهيتابه ميريزيم. در ماهيتابه در تمام مراحل پخت پنكيك بايد باز باشه. وقتي كم كم پنكيك شروع به حباب زدن كرد و روش كمي خودشو گرفت موقع برگردوندنشونه. حالا پنكيك هارو برميگردونيم تا هر دو طرفشون بپزه. دقت كنين تا حتما از ماهيتابه هاي كاملا نچسب استفاده كنيم و احتياجي به چرب كردن كف ماهيتابه هم نيست. حالا پنكيك كاكائويي ما حاضره و ميتونيم با انواع ميوه ها و خامه يا سس شكلاتي سرو كنيد.

نوش جان

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد