طرز تهيه سيب زميني تنوري

آموزش دستور ها و ترفند هاي شيريني پزي

طرز تهيه سيب زميني تنوري

۵ بازديد

مواد لازم

 سيب زميني كوچك يك‌ونيم پيمانه

كره ذوب شده يك‌چهارم پيمانه

روغن زيتون يك‌چهارم پيمانه

سير چرخ شده سه حبه

نمك و فلفل سياه به مقدار لازم

پنير موزارلا رنده شده يك پيمانه

پنير پارمسان رنده شده  نصف پيمانه

جعفري ساطوري شده يك‌چهارم پيمانه

 طرز تهيه

مرحله اول

پيش از هر چيز دماي فر را روي 190  درجه سانتي گراد قرار دهيد تا گرم شود. همچنين سيني فر را با كاغذ روغني بپوشانيد

مرحله دوم

روي هر سيب زميني شكاف‌هاي كوچكي از عرض ايجاد كنيد. در اين مرحله مراقب باشيد كه سيب زميني را تا انتها برش ندهيد. سپس هر كدام را روي سيني فر قرار دهيد.

مرحله سوم

كره، روغن زيتون و سير را در يك ظرف كوچك با هم مخلوط كنيد. اين مخلوط را با استفاده از قلموي آشپزي  روي سطح سيب زميني‌ها  بريزد.

سيني فر را به گاز منتقل كنيد و اجازه بدهيد كه سيب زميني تنوري شما بپزد. اين‌كار حدودا 20 دقيقه زمان مي‌برد. هنگامي‌كه لبه‌هاي سيب زميني طلايي شد و شكاف‌ها از يكديگر باز شدند، كار شما در اين مرحله به پايان مي‌رسد.

مرحله چهارم

در اين مرحله، سيب زميني‌ها را از فر خارج كنيد و سطح آن‌ها را به پنير موزارلا،  و مقداري كره آغشته كنيد. سيني را محدد به داخل فر برگردانيد و 23 تا 25 دقيقه به آن‌ها فرصت پخته شدن بدهيد.

مرحله پنجم

زماني‌كه سيب زميني‌ها پخت، شما مي‌توانيد از جعفري تازه براي روي آن استفاده كنيد.

حالا نوبت آن رسيده كه سيب زميني را نوش جان كنيد. كنار سيب زميني تنوري سس‌هاي مختلفي مثل ، مي‌توانيد سرو كنيد و طعم آن را دلنشين‌تر كنيد.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.