طرز تهيه چيزكيك ايرلندي

آموزش دستور ها و ترفند هاي شيريني پزي

طرز تهيه چيزكيك ايرلندي

۴ بازديد

مواد لازم: آرد سفيد 250 گرم شكر 175 گرم كره 150 گرم يا 120 گرم روغن جامد بيكينگ پودر دو قاشق مرباخوري تخم‌ مرغ 2 عدد شير يك ليوان وانيل نصف قاشق چاي خوري

مواد لازم براي تزئين كيك: شير 6 قاشق سوپ خوري شكر 100 گرم كره 50 گرم عسل 50 گرم گردوي خرد شده 100 گرم زرده تخم‌ مرغ 2 عدد

زمان آماده سازي: 1ساعت       

  زمان انتظار براي پخت:1ساعت               مناسب براي 8 نفر

طرز تهيه: ابتدا مواد خشك آرد، بيكينگ پودر، شكر و وانيل را مخلوط كرده، 2 عدد تخم‌ مرغ را در ظرفي ديگر مي ‌شكنيم و با همزن برقي خوب مخلوط مي‌ كنيم. كره را كمي گرم كرده داخل تخم مرغ‌ ها مي ‌ريزيم و هم مي ‌زنيم تا تخم‌ مرغ ‌‌ها و كره مخلوط گردند شير را اضافه مي‌ نماييم و مخلوط آرد و شكر را مي ‌ريزيم و هم مي ‌زنيم تا مواد مخلوط شده و مايه نرم و لطيفي به دست بيايد. قالب مناسبي را چرب كرده، آرد مي‌ پاشيم و مايه را در قالب مي ‌ريزيم؛ بايد سر قالب 3 تا 4 سانتي ‌متر خالي بماند. عسل، 50 گرم كره، 100 گرم شكر، 6 قاشق سوپ خوري شير، نوك قاشق چاي خوري نمك و گردوي خرد كرده را در ظرف كوچكي مي ‌ريزيم؛ ظرف را روي حرارت ملايم قرار مي ‌دهيم تا بجوشد. دو عدد زرده تخم ‌‌مرغ را مخلوط كرده، داخل ساير مواد مي‌ ريزيم و هم مي ‌زنيم. وقتي مايه كمي غليظ شد آن را از روي آتش برمي داريم و داخل قالب روي مايه كيك مي ‌ريزيم. فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتي گراد گرم مي‌ كنيد. قالب را روي پنجره وسط فر قرار مي ‌دهيم؛ كيك بايد 45 تا 60 دقيقه در فر بماند تا بالا آمده، رو و اطراف آن كاملا طلايي شود. بعد قالب را بيرون مي ‌آوريم و پس از سرد شدن با كارد اطراف كيك را از قالب جدا كرده، كيك را در ظرف قرار مي‌ دهيم. اين كيك را مي ‌توان ساده و بدون مواد تزئيني تهيه نمود. در اين صورت وقتي مايه كيك آماده شد آن را در قالب ريخته و طبخ مي ‌نمائيم. نوش جان

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد