طرز تهيه كيك يزدي

آموزش دستور ها و ترفند هاي شيريني پزي

طرز تهيه كيك يزدي

۴ بازديد

 

كيك يزدي

مواد لازم:                                                                                                      

300 گرم يا 1 و 1/2 ليوان آرد سفيد  

3 عدد تخم مرغ (معادل 180 گرم)

200 گرم شكر

150 گرم ماست

175 گرم روغن مايع

زمان آماده سازي: 30 دقيقه           مناسب براي تقريبا 1 كيلو

طرز تهيه:

در ظرفي بيكينگ پودر، آرد و هل رو مخلوط كنيد و حداقل سه بار الك كنيد. تخم مرغ را داخل ظرفي كمي زده با همزن بعد شكر را اضافه كنيد، بزنيد تا كرم رنگ و كشدار شوند.بعد روغن را اضافه كنيد مخلوط كنيد ، گلاب را با ماست مخلوط و اضافه كنيد ،هم بزنيد در حد مخلوط شدن.
لازم نيست زياد هم زده شود، بعد آرد را كم كم اضافه كرده با ليسك به يك جهت مخلوط كنيد سپس در قالب كيك يزدي يا مافين كپسول هاي كاغذي قرار دهيد. قالب را تا 3/2 ظرفيتش از مايه كيك پر كنيد. روي كيكها با مقداري روغن و با چاقو داخل روغن زده و روي كيك ها را يك خط انداخته تا كيك يزدي ها كنبدي شكل شوند. يا اينكه درجه فر را كم و چند دقيقه بعد دوباره روي همان 180 بگذاريد . اين شوك هم باعث گنبدي شدن كيك مي شود بعد در صورت تمايل كنجد يا پودر پسته بپاشيد.
دماي فر را روي 180 درجه سانتيگراد تنظيم كنيد و قالب را در فر بگذاريد. دقت كنيد گرما و دماي فر ها باهم فرق دارد.
مدت زمان پخت كيك 30 دقيقه است ولي حتما قبلش چك كنيد ببينيد اگه روي كيك ها طلايي شد كيك ها آماده و فر را خاموش كنيد چون فر از قبل با دماي بيشتر گرم بوده ممكنه زودتر از اين زمان پخته شود معمولا 30 دقيقه بيشتر نمي شود.

نوش جان


 

 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد