نكاتي درباره نچسبيدن كيك به قالب

آموزش دستور ها و ترفند هاي شيريني پزي

نكاتي درباره نچسبيدن كيك به قالب

۵ بازديد

 

نكاتي براي نچسبيدن كيك به قالب

 

1-قالب بايد كاملا تميز باشد.

2-اطراف و ته قالب را خوب چرب وآرد پاشي كنيد.

3-دماي فر زياد نباشد كه زير كيك سفت يا سوخته نشود.

4-طبق بعضي از دستورها از كاغذ روغني استفاده كنيد.

5-از اسپري روغن استفاده كنيد.

6-قالب را بعد از پخت روي توري قرار دهيد تا هوا زيرش جريان داشته باشد.

7-بعد از پخت كيك كمي صبر كنيد تا خنك شود سپس از قالب جدا كنيد.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.