طرز تهيه باتر كريم ايتاليايي

آموزش دستور ها و ترفند هاي شيريني پزي

طرز تهيه باتر كريم ايتاليايي

۶ بازديد

كرم كره اي ايتاليايي يا باتر كريم

 

مواد لازم:

آب   يك چهارم پيمانه

سفيده تخم مرغ   4 عدد

كره هم دماي محيط    200 گرم

شكر   4/3 پيمانه

وانيل   4/1قاشق چايخوري

 

زمان آماده سازي:  1 ساعت

 

طرز تهيه:

براي تهيه باتركريم ايتاليايي ابتدا آب و شكر را با هم در ظرفي بريزيد و مخلوط كنيد سپس روي حرارت متوسط قراردهيد و مرتب هم بزنيد تا بجوشد
زمانيكه آب و شكر بجوش آمد با دماسنج دماي شربت را اندازه بگيريد سپس سفيده ها را در ظرف ديگر هم بزنيد تا سفت شود وقتي درجه دماسنج به ۱۱۵ درجه سانتيگراد رسيد از روي حرارت برداريد.

سپس شربت را كم كم به سفيده ها اضافه كنيد و با دور كند همزن بزنيد. زمانيكه اضافه كردن شربت تمام شد دور همزن را به تند تغيير دهيد و مواد را هم بزنيد تا به دماي اتاق برسد در مدت همزدن سفيده ها بر اثر حرارت پخته مي شوند با دست زدن به كاسه همزن مي توانيد دماي كرم را چك كنيد
سپس كره را قاشق قاشق به مخلوط كريم اضافه كنيد و با دور متوسط همزن مواد را هم بزنيد بعد وانيل را اضافه كنيد و با سرعت تند همزن به مدت چند دقيقه كرم را هم بزنيد تا صاف و سبك شود


نكته: 

 

اگر باتركريم شل شود به خاطر دماي زياد كره است باتر كرم را در ظرف در بسته در يخچال نگهداري كنيد

به دليل اينكه بوي مواد ديگر را زود جذب مي كند

در صورتيكه قصد داريد از كريم بعدا استفاده كنيد وقتي از يخچال خارج كرديد چند دقيقه هم بزنيد و استفاده كنيد

مناسب ترين زمان براي زدن سفيده هاي تخم مرغ زماني است كه دماي شربت به ۱۱۰ درجه سانتيگراد برسد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.