چرا ماكارون دو فاز نميشود و پايه نميدهد؟
رطوبت در مواد اوليه
مواد را در مرحله ماكارونژ زياد از هم هم زديد و مواد رقيق شده
ماكارون ها را قبل از اينكه سطح رويي آنها خشك شده باشد داخل فر گذاشته ايد.
فر شما به اندازه كافي گرم نبوده
چرا ماكارون بعد از پخت به سيني فر ميچسبد؟
مدت زمان پخت كافي نبوده
چرا ماكارون ترك ميخورد؟
هنگام ضربه زدن روي ميز خوب هوا گيري نكرده ايد.
تنظيم نبودن فضاي فر (عدم پخش يكسان گرما در فر)
چرا ماكارون در حين پخت كج ميشود؟
قيف را هنگام پايپ كردن بر سيني فر عمود نگرفته ايد
سيني فر كج بوده
زمان استراحت براي لايه بستن روي ماكارون طولاني بوده
ماكارون ها را در معرض باد مستقيم كولر يا پنكه يا پنجره قرار داده ايد
چرا داخل ماكارون خالي ميشود؟
زيادي فولد كردن مواد
كم فولد كردن مواد
دماي بالاي فر
دماي پايين
كم پختن مواد در فر
استراحت طولاني مدت
هم زدن كم يا زياد مرنگ