پخت كيك در قابلمه

آموزش دستور ها و ترفند هاي شيريني پزي

پخت كيك در قابلمه

۴ بازديد

 

شايد يكي از دلايلي كه باعث ميشود دور درست كردن كيك خانگي را خط بكشيد اين است كه به فر دسترسي نداريد،اما براي اين هم راهكاري وجود داردو ميتوانيد در قابلمه و بدون فر يك كيك قابلمه اي خوشگل و خوشمزه درست كنيد.

روش اول:

1-ابتدا مواد كيك را با رعايت نكات لازم براي پف كردن كيك آماده كنيد اندازه قابمه بايد دو برابرمواد كيك باشدو هم اينكه وسط كيك خوب بپزد.

2-قبل از قرار دادن قابلمه روي حرارت كف آن را خوب چرب كنيد و كمي آردپاشي كنيد تا كيك به قابلمه نچسبد اما بدنه قابلمه رو چرب نكنيدچون كيكتون گنبدي ميشود.

3-يكي از نكات مهم براي پخت كيك در قابلمه اين است كه حتما بايد قابلمه گرم باشد و بعد مواد كيك را داخل آن بريزيد.5دقيقه قبل از ريختن مواد كيك زير قابلمه را با حرارت كم روشن كنيد و روي حرارت شعله پخش كن بگذاريد و درب قابلمه را ببنديد تا خوب داغ شود.

4-خمير كيك را بطور يكنواخت در قابلمه داغ بريزيد و روي در آن را حتما دمي قرار دهيد.حرارت گاز را 2دقيقه اول زياد كنيد تا مواد كيك گرم شود و بعد حرارت را ملايم در حد دم گذاشتن برنج يك درجه بيشتر قرار دهيدو حتما از شعله پخش كن استفاده كنيد وگرنه ممكن است ته كيك بسوزد.

5-درب قابلمه را در 40دقيقه اول به هيچ وجه باز نكنيد تا پف كيك نخوابد بعد از 45دقيقه خلال دندان را وسط كيك بزنيد اگر چيزي به آن چسبد يعني كيك آماده است و گرنه دوباره دمي را روي قابلمه قرار دهيد تا كيك بپزد.

توجه:شايد كيك شما يك ساعت و حتي بيشتر طول بكشد بپزد.بستگي به قابلمه شما دارد كه چقدر حرارت انتقال ميدهد با به ميزان حجم مواد كيك و يا شعله گاز وابسته است.سعي كنيد در زمان هاي اول در قابلمه رو باز نكنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد