دلايل پف نكردن كيك

آموزش دستور ها و ترفند هاي شيريني پزي

دلايل پف نكردن كيك

۴ بازديد

 

پف نكردن كيك


بيشترين مشكل كيك پز ها پف نكردن كيك هست خيلي وقتا كيك حالت شيريني به خودش ميگيره و موادش به هم ميچسبه و اصلا حالت پف دار نداره اين مطالب به شما كمك ميكند تا اين مشكل را حل كنيد.


1-تخم مرغ مستقيم از يخچال خارج شده و داخل كيك استفاده شده(حتما تخم مرغ نيم ساعت داخل اتاق بماند و بعد استفاده شود)


2-مقدار مايعات مثل آب،شير، و ...دقيق نبوده يا مايع خيلي خيلي رقيق شده يا غليظ


3-ميزان هم زدن خيلي كم بوده ولي در اواخر كه نبايد مواد هم بخوره زياد هم خورده و از همه مهمتر مخلوط كردن دوراني در هم زدن رعايت نشده.


-4دماي فر يا خيلي زياد بوده يا خيلي كم (اگر زياد باشه كيك پف نميكنه و بيشتر نپخته ميمونه و اگر كم باشه كيك پف ميكنه ولي به مرور پفش رو از دست ميده و سفت ميشه)


5-فر از قبل گرم نشده


-6مواد رو بدون اولويت دستور مخلوط كرديد يعني هرچيزي رو هر وقت خواستيد ريختيد(اين موضوع خيلي زياد پيش مياد و خيلي روي پف كيك تاثير منفي داره.)


-7از كره يا روغن سرد و آب نشده استفاده كرديد يا خيلي داغش كرديد و به مواد اضافش كرديد


8- بيكينگ پودر يا جوش شيرين به نسبت آرد كم بوده يا خيلي كهنه بوده


9-روغن يا كره رو بيشتر از حد معمول ريختيد يا ظرف رو زياد چرب كرديد


10-اندازه قالب نسبت به مايه كيك بزرگ يا خيلي كوچيك بوده.يا اينكه ميزان 1سوم توش رعايت نشده(يعني فقط 1سوم قالب بايد پر از مايه كيك بشه)


11-مواد خيلي كند آماده شده و فاصله بين تهيه مواد تا قرار گرفتن در فر خيلي خيلي زياد بوده(به نظر من حد اكثر زمان آماده سازي بايد نيم ساعت تا 45دقيقه باشه علي الخصوص توي هواي سرد اصلا نبايد بين تهيه و پخت فاصله بيفته چون رطوبت كيك كلا از بين ميره و كيك پفدار نميشه


گنبدي شدن و ترك خوردن كيك


-1فر زيادي داغ بوده و بيشتر از نيم ساعت هم گرم شده.

-2مواد رو در انتهاي كار زيادي هم زديد اونم به شكل غير دوراني.

3-ميزان مايعات نسبت به آرد كم بوده يا اينكه آردتون سنگين بوده و زياد شده.

-4كيك رو در طبقه وسط نپختيد و دما از بالا يا پايين زياد روش اومده.


كيك نم دارد


1-كيك خيلي داخل قالب باقي مونده و فضاش هم گرم بوده و كيك عرق كرده.

2-كيك كامل نپخته ولي ظاهرش سفت بوده و از فر خارج شده(تست با خلال دندون انجام نشده و داخل كيك مغزپخت نيست)

-3مقدار يكي از 3ماده اوليه(شكر،مايعات و روغن)زياد بوده يا روغن جامد استفاده شده كه آب نشده و مقدارش بيش از دستور بوده.


كيك به قالب چسبيده و به سختي جدا ميشه


-1قالب رو آرد پاشي و بعدش چرب نكرديد.

2-كيك بعد از پخت يا خيلي زود از قالب خارج شده يا خيلي دير(نيم ساعت بايد بمونه تا سرد بشه بعد جداش كنيد

3-كيك هنوز داخلش خامه و خوب نپخته(به دليل دماي بالا فقط روي كيك پخته شده).

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.