طرزتهيه پااستيل خانگي

آموزش دستور ها و ترفند هاي شيريني پزي

طرزتهيه پااستيل خانگي

۸۶ بازديد

 

مواد لازم براي تهيه پاستيل خانگي : 

ژله 1بسته

آب 2/1پيمانه(آب سرد)

گلوكز2/1پيمانه

پودر ژلاتين2قاشق غذا خوري  

طرز تهيه پاستيل خانگي :

اول آب سرد و گلوكز را خوب مخلوط كنيد اگر ديديد حل نمي شود ايرادي ندارد پودر ژلاتين و پودر ژله را روي مخلوط آب و گلوكز بپاشيد و مخلوط كنيد و روي حرارت خيلي ملايم بگذاريد تا كاملا با هم مخلوط شوند.حدود ۷ تا ۲۰ ثانيه از روي حرارت برداريد تا روي مايع به حالت كف سفيد به وجود بيايد مراقب باشيد اصلا نجوشد بعد شعله را خاموش كنيد و ۱۰ دقيقه صبر كنيد تا روي مايع يك لايه مايه سفيد رنگ ببندد آن لايه را با احتياط برداريد(براي شفافيت) 

وقتي كامل آن لايه را برداشتيد مي توانيد در قالبهاي مخصوص بريزيد كمي در محيط بگذاريد تا خودش را بگيرد و بعد مي توانيد به يخچال منتقل كنيد بعد از ۲تا۳ ساعت كامل خودش را گرفته و طعم آن عالي است.

 نكته:گلوكز باعث شفافيت پاستيل ميشود واختياري است.

نكته:بهتر است از قالبهاي سيليكوني استفاده كنيد تا پاستيل راحتر از قالب خارج شود.

نكته:گلوكز را ميتوان از لوازم قنادي ها تهيه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.